FIFA World Cup 2014 overarbejde

Efter at have set Brasilien vinde sin kamp mod Chile 3-2 i straffe, undrede jeg mig over, hvordan overarbejde spilles.

Er det pludselig død?

Svar

Der er ingen pludselig død i fodbold, overarbejde (OT) eller ekstra tid (ikke at forveksle med stop / ekstra tid ) som det kaldes i fodboldsammenhæng, spilles i to halvdele 2 x 15 minutter.

FIFA prøvede konceptet med pludselig død flere år tilbage blev det kaldt Golden Goal . Tanken var, at det første mål i OT ville være tiebreaker. Det fik en hel del negativ kritik, og dette blev erstattet med Silver Goal (se det samme link ovenfor), hvilket var en tanke for at være et anstændigt kompromis mellem en pludselig død og regelmæssig OT.

Både det gyldne mål og sølvmålet blev fjernet fra lovene om spillet til sidst.

Kommentarer

• tilføjer bare til dette svar; Silver mål er, når du spiller halvdelen af overarbejde, og hvis scoren stadig er uafgjort , bliver anden halvleg spillet. Hvis resultatet forbliver uafgjort, afgøres vinderen ved straffespark.
  • Hvis du tilføjer til svaret, at i fodbold hedder det " ekstra tid " og henviser til det som sådan i svaret, ville jeg blive overbevist om at opstemme spørgsmålet. Is er niticky, men at bruge det korrekte udtryk har en tendens til at reducere forvirring mellem " ekstra tid " (to perioder spillet, når en kamp trækkes efter 90 minutter) og " ekstra tid " (tid tilføjet for at kompensere for forlængede stop ").
  • @Almo Det er ' tværtimod. Fodbold (at ' er det, vi kalder det) lever af den ' s lave score og chancen for at reagere på et mål. Du ' kalder det ' fodbold ' så jeg antager, at du ' er fra USA og er ganske fortrolig med sportsgrene med en høj scoringsrate. Men netop denne lave scoringsrate er det, hvad der gør det muligt for hold som Costa Rica at overraske " store " (som Italien) med godt taktik og besejre dem. Eller i det mindste for at irritere lidt.
  • Jeg indrømmer, at jeg ikke har set meget fodbold. Men jeg ' er spildesigner, så mit syn på det er ikke kun det, der ses af en gennemsnitlig tilskuer. Hvis et spil har tendens til uafgjort, får du problemer i turneringer. Det er ' hvorfor verdensmesterskabet i skak bestemmes af en serie på 7 spil, hvoraf mange er uafgjort. Det ' er en af grundene til, at Hockey, også et lavt scorende spil, bruger pludselig dødsoverarbejde kombineret med 7-spil-serier i sit mesterskab. Verdensmesterskabet præsenterer en unik udfordring i design, idet der er så mange hold, der konkurrerer om prisen. Men jeg tror, de har noget arbejde at gøre.
  • Fodbold har ikke tendens til uafgjort. At dømme ud fra EPL-tabellen 2013/14 ( espnfc.com/barclays-premier-league/23/table?season=2013 ), var 156/760 kampe tegnet. Dette betyder, at en fodboldkamp slutter med et resultat ~ 80% af tiden. Der er meget større problemer med fodboldreglerne i øjeblikket end at beslutte en vinder.

Svar

Nej, dette er ikke pludselig død. Overtid spilles kun i knockout-fasen (enhver kamp efter gruppespillet).

Hvis scoren er uafgjort i slutningen af reguleringen, spilles overarbejde. OT er 30 minutter, som er opdelt i to halvdele. I slutningen af OT, hvis resultatet stadig er uafgjort, går holdene videre til straffesparkskonkurrencer. Bemærk, at dette betyder, at i OT kan hvert hold score flere mål!

Straffesparkkonkurrencer fungerer som følger: Hvert hold har 5 forsøg, og hold skifter deres skud. Et hold vinder, hvis de scorer flere mål end deres modstander i løbet af disse første 5 forsøg. Ellers går holdene videre til pludselig død, hvor hver får et forsøg ad gangen. Hvis begge hold scorer, eller begge går glip af forsøget, går de en ny runde, indtil et hold scorer, mens det andet hold ikke gør det. Scorende hold er vinderen af spillet.

Svar

“Overtid” spilles efter 90 minutters reguleringstid og dette er 30 minutter lang, opdelt i 2 halvdele på 15 minutter, hvis begge hold stadig trækker, når denne tid er forbi, går holdene derefter til et straffespark. straffesparkskonkurrencen fungerer sådan her; begge hold skiftes skiftevis til at tage 5 straffe skiftevis hver, og den, der har scoret flest straffe, vinder, hvis begge hold stadig er ens, tages pludselige dødsstraffe. Dette er, når begge hold skiftes til at tage et straffespark, hvis det første hold scorer, skal det andet hold score, ellers mister de spillet.