• Ik heb een wedstrijd verloren met 2 – 0.

• Ik heb de wedstrijd thuis met 3-1 gewonnen.

Heb ik gewonnen?

Bedankt.

Antwoord

Nou, het hangt af van de regels van de wedstrijd! Maar als u zich volgens uw titel zorgen maakt over uitdoelpunten, dan heeft uw team verloren:

• De belangrijkste factor is altijd 1 totaal aantal gescoorde doelpunten over de twee benen. In dit geval sta je 3-3 vast.
  • De tiebreak is dan het aantal gescoorde doelpunten in de uitwedstrijd. In dit geval is het 0-1 voor je tegenstanders.

1. In ieder geval in elke tweebenige competitie waar ik ooit van heb gehoord.

Reacties

• Dit is in feite hoe het uiteindelijk werkt. De eigenlijke tekst op pagina 54 van de huidige spelregels is echter " Competitieregels kunnen bepalen dat teams thuis en uit spelen als de totale score gelijk is na de tweede wedstrijd tellen alle doelpunten die op de grond van het andere team worden gescoord dubbel. "
  • @studro Ah, ik heb ' De enige uitdoelpunten, extra tijd en strafschoppen werden niet gerealiseerd " goedgekeurd " als methoden voor het splitsen van een gelijkspel. Ik ' zal proberen het antwoord bij te werken om dat ergens vandaag op te nemen.

Antwoord

In de grote competities die een tweebenig knock-outsysteem gebruiken, zoals de UEFA Champions League en de UEFA Europa League, wordt de winnaar als volgt bepaald:

1. Totaal aantal gescoorde doelpunten in beide legs.
  2. Aantal gescoorde doelpunten.

Als dit nog steeds geen winst oplevert, wordt er 2×15 minuten verlenging gespeeld. Door de geschiedenis heen zijn er verschillende regels op toegepast ( gouden doelpunt, zilveren doelpunt ), maar momenteel zijn de regels als volgt:

• Verlengingen (2×15 minuten) moeten volledig worden voltooid.
  • Als er tijdens de verlenging geen doelpunten zijn gemaakt, verandert de wedstrijd in een strafschoppenreeks
  • Het team dat de meeste doelpunten heeft gescoord in de verlenging, wint.
  • Als beide teams hetzelfde aantal doelpunten hebben gescoord in de verlenging, wint het uitteam van de tweede leg.

Antwoord

Nee, je hebt verloren. Nadat al je doelpunten zijn opgeteld, zowel voor uit- als thuiswedstrijden, heeft het team met het meeste totaal aantal doelpunten gewonnen. Als het totaal aantal doelpunten gelijk is, wint het team met de meeste uitdoelpunten. Het andere team heeft 1 uitdoelpunt, terwijl jij er geen hebt. Aangezien de totalen gelijk zijn, is het andere team de winnaar.

Antwoord

Hangt af van welke wedstrijd je het hebt, want voorbeeld:

• UEFA Champions League / UEFA Europa League: Bijvoorbeeld, deze twee competities hebben de uitdoelregel. Dus als je het over deze twee competities hebt, is het antwoord NEE . Je verliest , omdat je één thuisdoelpunt hebt geleden tegen en er geen hebt gescoord.

• CONMEBOL Libertadores / Sudamericana: Deze twee competities worden georganiseerd door Conmebol (Zuid-Amerika) en ze hebben geen uitdoelregel. Dus je tekent het spel 3-3 en in dit specifieke geval krijg je extra tijd.